Špekulácie o rakovine v kráľovskom paláci potvrdené!

Začiatok roka nebol v kráľovskom paláci vôbec veselý. Princezná Kate (42) bola prevezená do nemocnice av utorok podstúpila operáciu brucha. Zákrok bol údajne plánovaný, ale verejnosť špekuluje o tom, že by Kate mohla trpieť rakovinou. V nemocnici, kde sa teraz zdržiava, sa totiž nachádza aj onkologické centrum.

Kensigtonský palác sa snaží britskú spoločnosť upokojiť. Všetky fámy o tom, že by princezná Kate mala trpieť rakovinou, popiera. Bližšie informácie o jej stave však udávať nechce. „Kensingtonský palác sa bude k zdravotnému stavu jej kráľovskej Výsosti vyjadrovať len v prípade, že dôjde k veľkej zmene,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení. Podľa lekárov si manželka princa Williama pobudne ešte dva týždne v nemocnici a potom bude prepustená do domáceho liečenia. Zdá sa, že skutočne nejde o nič závažné.

Fico útočí, no jeho návštevu sme nemohli zrušiť, hovoria ukrajinskí analytici

Také „šťastie“ však nemala iná členka kráľovskej rodiny. Vojvodkyňu z Yorku Sarah Ferguson (64) bola bohužiaľ diagnostikovaná rakovina kože a to len niekoľko mesiacov po tom, čo sa liečila s rakovinou prsníka. Začalo to tým, že si bývalá manželka princa Andrewa nechala odstrániť znamienko. Keď lekári vykonali jeho rozbor, zistili, že sa jedná o malígny melanóm, teda najzávažnejší typ rakoviny kože. Pre ňu aj celú jej rodinu je to veľká rana, ale snaží sa nestrácať optimizmus. Všetci veria, že liečba zafunguje, pretože rakovina bola u vojvodkyne z Yorku objavená v skorom štádiu.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours