Ženu udrel päsťou do tváre! Čo na to dopravný podnik?

V utorok ráno cestoval Martin z Bratislavy električkou č. 3 a na vlastné oči videl šokujúce správanie revízorov MHD. Agresívnym spôsobom zaútočili na cestujúcu, ktorá nemala cestovný lístok. Svedok incidentu zdieľal svoju skúsenosť na sociálnej sieti, čo rozprúdilo búrlivú debatu o nepríjemných situáciách s kontrolórmi lístkov. Paradoxne revízori podali trestné oznámenie na pasažierku, tvrdiac, že ona útočila. Jednému mala dokonca poškodiť dioptrické okuliare a zraniť ho.

Svedkovia však videli úder päsťou, ktorý dostala od revízora cestujúca. Incident sa stal krátko po šiestej hodine ráno v úseku medzi Kamenným námestím a Blumentálom. Podľa očitého svedka nemala jedna z cestujúcich lístok.

KDH pôjde do protestov so zvyškom opozície: Kladú si však TIETO podmienky

Svedok incidentu, Martin z Bratislavy, opisuje, že k nepríjemnému stretnutiu s revízormi došlo, keď dvaja postarší revízori obstúpili cestujúcu a vyžadovali od nej zaplatenie pokuty alebo predloženie občianskeho preukazu. Jedným z revízorov bol žena, ktorú cestujúca počas konfliktu obvinila, že zavolá políciu. V reakcii na to cestujúca odhodila okuliare jednému z revízorov a ten jej zasadil päsťou do tváre.

Vodič v čase incidentu zaregistroval situáciu a zastavil vozidlo. Vyzval cestujúcich, aby vystúpili, no Martin sa rozhodol zostať s postihnutou ženou a vyčkať príchodu polície. Pani, ktorá bola napadnutá revízorom, odmietla podať trestné oznámenie, a tak sa situácia skončila.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours