Kandidátku PS povedie do eurovolieb Ódor.

Bývalý predseda vlády Ľudovít Ódor sa rozhodol viesť kandidátku Progresívneho Slovenska (PS) v nadchádzajúcich voľbách do Európskeho parlamentu v roku 2024. Túto informáciu potvrdil predseda PS a podpredseda Národnej rady SR Michal Šimečka, ktorý ocenil rozhodnutie Ódora pridať sa k snahe obhájiť víťazstvo z predchádzajúcich eurovolieb a brániť sa vplyvu strany Smer.

Kandidatúra Ľudovíta Ódora na čele kandidátky zdôrazňuje záujem Progresívneho Slovenska o účasť na európskej politickej scéne a snahu priniesť nové hľadisko do európskeho rozhodovacieho procesu. Voľby do Európskeho parlamentu budú dôležitým momentom pre politickú scénu na Slovensku, a kandidatúra Ódora môže prispieť k diverzifikácii politického spektra.

Takto bude Netflix strážiť a spoplatňovať zdieľané účty

Ľudovít Ódor sa rozhodol viesť kandidátku v nadchádzajúcich voľbách do Európskeho parlamentu v roku 2024 ako odborník a zatiaľ nevstupuje do Progresívneho Slovenska (PS). Na otázku o prezidentských voľbách uviedol, že považuje iných kandidátov, napríklad Ivana Korčoka, za kvalifikovanejších a nepovažuje svoju úlohu za vhodnú v tejto súťaži.

Predseda PS a podpredseda Národnej rady SR Michal Šimečka zdôraznil, že Progresívne Slovensko je hnutie zamerané na budúcnosť krajiny a priťahuje najlepších odborníkov, ktorí s nimi môžu spoločne formovať túto budúcnosť. Vyjadril uznanie pre rozhodnutie Ľudovíta Ódora pridať sa k ich vízii a označil ho za výborného lídera ich eurokandidátky, pritom pripomínajúc potrebu postaviť jasné STOP Ficovej vláde v nadchádzajúcich voľbách.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours